MAJA VRHUNC, univerzitetna diplomirana pravnica

Maja se je kmalu po končani fakulteti usmerila na področje zdravilstva, predvsem refleksoterapije. Aktivno je sodelovala pri pripravi nacionalne poklicne kvalifikacije za poklic refleksoterapevta ter oblikovanju zakona o zdravilstvu, najprej na GZS in kasneje na Ministrstvu za zdravje. Po končanem podiplomskem študiju psihoterapije na Katedri za psihiatrijo pri Medicinski fakulteti v Ljubljani deluje kot psihoterapevtka, predavateljica pri usposabljanju za pridobitev NPK refleksoterapevt, sodeluje pri številnih izobraževanjih za odrasle, v programih o stresu in zdravem načinu življenja, je soustanoviteljica in direktorica Inštituta za refleksologijo, jogo in psihoterapijo. Ukvarja se s terapevtskim delom in specifičnimi težavami starostnikov, otroki z avtističnimi motnjami in drugimi razvojnimi težavami. Je avtorica spletnega učbenika o refleksnoconski masaži in zbirke kratke lirike Srebrne ptice. Terapevtsko delo dopolnjuje tudi z igranjem na gong.

Kontakt: Tel.: 041 456 477 Email: majchi.v@gmail.comSIMONA BUDNA, univerzitetna diplomirana ekonomistka

Simona je delo v banki zamenjala za refleksoterapijo in zanjo pridobila nacionalno poklicno kvalifikacijo (NPK). Danes deluje kot terapevtka. Z Majo Vrhunc sodeluje pri usposabljanju refleksoterapevtov za NPK. Svoje strokovno znanje nenehno dopolnjuje in širi (psihosomatska refleksoterapija, refleksoterapija ušes, materinska refleksoterapija, branje iz stopal po metodi Anneke van't Wout). Sodeluje z mednarodnimi strokovnjaki iz področja refleksoterapije. Je soustanoviteljica Inštituta za refleksologijo, jogo in psihoterapijo. Je tudi članica nacionalne komisije za preverjanje in potrjevanje NPK.

Kontakt: Tel.: 031 391 955 Email: simona.budna@siol.netALENKA KOŠOROK HUMAR, univerzitetna diplomirana pravnica

Alenka se z anatomijo gibanja (joga, pilates, ples) in kineziologijo besed (poezija) ukvarja že preko trideset let. Je učiteljica hatha joge in se še naprej jogijsko specialistično izobražuje pri prof. Dini Rodrigues in njeni hormonalni joga terapiji. Ima pridobljeno mednarodno diplomo in licenco Hormonalne joge (»Hormone Yoga Therapy). Hormonalna joga predstavlja vrh izobraževanja in njene pozornosti zadnjih nekaj let. Alenka to jogo poučuje v skupinah, pa tudi kot osebna trenerka. S prijateljico Majo Vrhunc sta zasnovali projekt HORMONY, ki z znanji o stanju našega endokrinega sistema, povezanega predvsem s ciljano prehrano, hormonalno jogo, refleksoterapijo in zvokom pomaga ohraniti optimalno stanje naših hormonov. Alenka sicer že preko dvajset let opravlja poklic odvetnice v Ljubljani, ima pa tudi diplomo iz refleksoterapije.

Kontakt: Tel.: 041 39 51 37 Email: akosorok@siol.net