Združila nas je ideja o ravnovesju. Ravnovesje se vzpostavi, ko govorimo, kar vemo in ko tisto kar govorimo resnično odseva nas. Ravnovesje se vzpostavi, ko uskladimo svoje misli, čustva in dejanja.

Svoje znanje in izkušnje smo združile in jih uporabljamo za celovito obravnavo preizkušenj, ki jih doživimo. Razumevanje izvora težav v naših psihičnih pokrajinah in disharmonijah simfoničnega orkestra naših hormonov, nas največkrat privede do točke, kjer so nastali vzroki. Naše fizično in duševno blagostanje je odvisno od naše pretočnosti in prostih energijskih virov.

Za naše dobro počutje nam je potrebna telesna vadba, kjer vam lahko pomagamo z vadbo joge in učenjem hormonalne joga terapije, qi gongom in vadbo joge ob spremljavi gonga (gong yoga), ter aktivna sproščanja ob kopelih gonga. Ravnovesje si povrnemo ali zmanjšamo moteče simptome z terapijami refleksne masaže stopal, dlani, ušes, nevrološko protibolečinsko terapijo, metamorfno tehniko in tajsko masažo. Psihoterapevtsko svetovanje, psihoterapija, nasveti o zdravi prehrani prilagojeni posamezniku in prehranskih dodatkih so teme, ki dopolnijo obravnavo človeka kot celote.

Del svojega delovanja smo namenile raziskavam kako določeni zdravilski prijemi delujejo na posameznikovo zdravstveno stanje, kvaliteto življenja in razvoj potencialov.

V inštitutu je vsak posameznik sprejet kot individum. S sinergičnim delovanjem celotnega tima rastejo naši potenciali in znanja, ki jih želimo posredovati naprej. Vabimo vas, da nas obiščete, ter izkoristite vir energije, ki je namenjen podpori in krepitvi vašega telesa in duha.