PROGRAM USPOSABLJANJA ZA PRIDOBITEV NAZIVA NPK REFLEKSOTERAPEVT / REFLEKSOTERAPEVTKA

   

120-urno usposabljanje se začne spomladi 2013 in poteka v štirih sklopih, ki so organizirani kot samostojne celote in potekajo v obliki delavnic s teoretičnim in praktičnim delom. Izvajajo se v prostorih Inštituta za refleksologijo, jogo in psihoterapijo v Ljubljani, na Toplarniški 19. Parkirišče zagotovljeno. Usposabljanje je namenjeno tistim, ki si žele novih znanj, potrebnih za pridobitev certifikata nacionalne poklicne kvalifikacije refleksoterapevt/ refleksoterapevtka kot tudi tistim, ki se žele spoznati le z eno od metod. Vabljeni tudi refleksoterapevti, ki bi radi izboljšali svoje terapevtsko delo; z delom na sebi, z utrjevanjem in poglabljanjem znanja in s supervizijo. Delavnice potekajo ob vikendih. Ure za obnavljanje znanj se prilagodijo skupini, predvidoma so v popoldanskem času med tednom. Vsak tematski sklop obsega 30 šolskih ur (podrobnejši program najdete na podstraneh). Po vsaki delavnici slušatelji doma opravijo 10 masaž in o njih pisno poročajo. Supervizija zagotovljena. Sledi interno preverjanje znanja. Vsi pisni izdelki so priloga v mapi v postopku certificiranja. Slušatelji pridobijo tudi izkušnje profesionalnih refleksoterapij.

Cena posamezne delavnice je 250 €, če plačate vse štiri delavnice enkratno v naprej, je cena 920 €. Za vse Majine slušatelje, ki bi želeli obnoviti vsebino posamezne delavnice, velja cena 150 €.

Cena celotnega usposabljanja vključuje:

  gradivo, vse pripomočke in materiale za masaže,
  izkušnjo 3 profesionalnih refleksnoconskih masaž,
  prigrizke in pijače tekom delavnic.
 

Pri vpisu posamezne delavnice se plača prijavnina v višini 100.- €, ki se pri ceni upošteva.

Udeleženci dobijo potrdilo o obiskovanih delavnicah. Pridobljeno znanje je v obsegu znanja, ki ga predpisuje katalog znanj in spretnosti za pridobitev naziva NPK refleksoterapevt/refleksoterapevtka. Vpisi potekajo do zapolnitve prostih mest (največ 14 udeležencev). Ko je prijav dovolj, se posamezna delavnica izvede tudi izven planiranih rokov.

Kako se pridobi poklicno kvalifikacijo refleksoterapevta

Posebni (vstopni) pogoji, ki jih mora izpolnjevati oseba, ki želi pridobiti poklicno kvalifikacijo refleksoterapevt/ka, so strokovna znanja na nivoju srednjega poklicnega izobraževanja s področja zdravstva ali opravljen preizkus posameznih sklopov zdravstvenih vsebin, ki so določene z izobraževalnim programom: BOLNIČAR-NEGOVALEC (vstopni pogoji so v postopku revizije).

Usposobljenost kandidata preveri komisija, ki jo imenuje Državni izpitni center. Strokovna znanja in spretnosti, določene v katalogu, komisija ugotavlja na podlagi osebne zbirne mape (vsebuje tudi reference, potrdila o strokovnih usposabljanjih, dokazila o izkušnjah....) in neposrednega preverjanja usposobljenosti kandidata v postopku preverjanja in potrjevanja znanj in spretnosti. Po uspešno opravljenem postopku se pridobi strokovna poklicna kvalifikacija (certifikat), ki pa ne izkazuje formalne stopnje izobrazbe.

V zgoraj navedeno ceno ni vštet postopek preverjanja in potrjevanja znanj za pridobitev certifikata NPK REFLEKSOTERAPEVT/KA, ki znaša 144 €.

  1.delavnica: REFLEKSNOCONSKA MASAŽA STOPAL in REFLEKSNE CONE NA PALCIH

  2.delavnica: REFLEKSNOCONSKA MASAŽA DLANI, TERAPIJA ZOB PRI RCM IN RCM ZA SPECIFIČNE SKUPINE

  3. delavnica: ČAKRE IN NJIHOVA RAZPOREDITEV NA STOPALIH OZ. DLANEH, METAMORFNA TEHNIKA

  4.delavnica: PROTIBOLEČINSKA TERAPIJA IN TEHNIKA PRITISKA NA ŽIVČNE TOČKE

 

Informacije:

IRJP - Non-Profit Organization - Ljubljana, Slovenia | Facebook16.-17. NOVEMBER 2013

Metamorfna tehnika in tehnika obdelave čaker

JANUAR 2014

UTRJEVANJE SPOSOBNOSTI IN ZNANJA

21. APRIL 2013

Delavnica: METAMORFNA TEHNIKA

09. - 10. MAREC 2013

Delavnica: Refleksnoconska masaža stopal

26. - 27. JANUAR 2013

Metamorfna tehnika in tehnika obdelave čaker


Za izboljšanje uporabniške izkušnje na tem spletnem mestu priporočamo uporabo piškotkov podrobnosti

Novi Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012), ZEKom-1 je v pravni red prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika. Pridobljene informacije in podatke bomo skrbno varovali ter jih uporabljali izključno za potrebe izvajanja storitev.

Zapri