10. DECEMBER 2013

VABILO NA SEMINAR REFLEKSOPSIHOTERAPIJE

KAJ JE REFLEKSOPSIHOTERAPIJA;
Telo ni samo medij spominov temveč tudi sprememb, kar velja za odrasle in otroke. Refleksopsihoterapija je sinteza različnih praks, ki temelji na ideji kako preoblikovati naš celični spomin in naše čustvene molekule. Temelji na spoznanjih konvencionalne psihoterapije, da je oblikovanje trenutnih čustvenih in vedenjskih vzorcev, zrcaljenje zgodnjih izkušenj. Ter na izkušnjah refleksnoconske terapije, kjer potom različnih prijemov in spodbujanja refleksnih con v kombinaciji z določenimi mentalnimi dejavnostmi, lahko spremenimo elektrokemijo naših možganov in posledično vplivamo na naše občutke, navade in sposobnost čutenja, obvladovanja notranjega miru in splošno učinkovitost.

Seminar bo vodila Maja Vrhunc, refleksoterapevtka, psihoterapevtka z dolgoletno prakso.

Izobraževanje bo potekalo v prostorih INŠTITUTA ZA REFLEKSOLOGIJO, JOGO IN PSIHOTERAPIJO, v Ljubljani, na Toplarniški 19. Srečanja bodo ob dogovorjenih torkih popoldne od 16 30 do 20 15 in dogovorjene vikende. Začnemo v torek 10. 12. 2013 ob 16 30.
Cena izobraževanja je 700 EUR in traja 120 ur. Plačilo je možno v treh obrokih. Pri vplačilu celotnega seminarja v naprej se upošteva 10% popust in cena znaša 630 EUR.

Prijave na tel. 041 456 477 ali e-mail: majchi.v@nullgmail.com.

ODTISI STOPAL
MI NEIZBEŽNO SLEDE
SEDEM IN ČAKAM

Maja Vrhunc